Accident de muncă! Un tânăr a căzut într-o gură de canal, acoperită cu zăpadă

barbat targa ambulanta upuUn tânăr a ajuns la spital în urma unui accident de muncă stupid. Marius Iliescu, in vârstă de 28 ani, angajat ca tehnician echipamente de calcul şi reţele la societatea Ice Computers SRL Botoşani,  a efectuat o intervenţie la sistemul de supraveghere a unui beneficiar din mun. Botoşani, Aleea George Enescu nr. 5. În jurul orelor 10:00, în timp ce părăsea locaţia clientului şi se deplasa spre maşină, a călcat pe o gură de canal amplasată la ieşirea din perimetrul unităţii. Gura de canal era acoperită cu un strat de zăpadă, capacul a cedat sub greutatea acestuia, iar lucrătorul a căzut prin gura de canal şi s-a accidentat in zona toracică.

like facebookA fost transportat la Serviciul de Urgenţe al Spitalul Judeţean Mavromati pentru îngrijiri de specialitate.

Circumstanţele şi cauzele evenimentului urmează a fi stabilite de către comisia de cercetare constituită la nivelul angajatorului, urmând  ca Inspectoratul Teritorial de Muncă să avizeze concluziile acesteia, se precizează într-un comunicat al ITM.

 

 

One thought on “Accident de muncă! Un tânăr a căzut într-o gură de canal, acoperită cu zăpadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *