Macaleți, nemulțumit de modul cum s-a intervenit pe un drum național: Am stat blocat o jumătate de oră

masina-inzapezita-utilaje-de-deszapezire-botosaniPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, s-a declarat nemulțumit de modul cum s-a intervenit pentru înlăturarea zăpezii pe unul din drumurile naționale. El a spus că în noaptea de miercuri spre joi a rămas o jumătate de oră cu mașina blocată pe un deal din Flămânzi și a constatat că utilajele nu împrăștie suficient antiderapant. El a ridicat această problemă și în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care a avut loc joi la Prefectură.

like facebookAm ajuns la ora 24.00 pe un deal la Flămânzi și se crease un blocaj. Erau două Tir-uri de-a curmezișul. Am stat acolo o jumătate de oră, după care au început să apară utilajele și să deblocheze. Au dat cu lama, dar nu și cu material antiderapant, ceea ce nu mi se pare în regulă”, a spus Macaleți.

2 thoughts on “Macaleți, nemulțumit de modul cum s-a intervenit pe un drum național: Am stat blocat o jumătate de oră

  1. Bai ciobene! De aia te numesti costica! Minte putina! Stii cum a zis unu’ odata? IARNA NU-I CA VARA! Se circula in conditii de iarna! Daca unul din camioanele alea avea anvelopele uzate si el a blocat traficul? La asta te-ai gandit? Dai repede cu biciul in oamenii care muncesc si ingheata prin bazele de deszapezire sa le fie bine la astia ca tine care isi urca curu’-n masina si se plimba de ici colo fara motiv. Dar tu ca presedinte cj care esti ar trebui sa stii lucrurile astea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com