Parcul Cornișa, promovat în țările vecine și aeroporturi

Cornisa1Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement va solicita 50 mii euro din bugetul local pentru promovarea parcului Cornișa. Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, a declarat că promovarea va fi făcută în țară, dar și în Ucraina și Republica Moldova.

”Am cerut 50 mii euro pentru publicitate și tot ce înseamnă promovare regională la intrare în județe, în orașe, în regiuni istorice. Vom face publicitate video, facebook, panouri. Vom promova parcul pe Ardeal, Muntenia, în aeroporturile din zona Moldovei, în Republica Moldova și Ucraina”, a spus Țurcanu.

Câteva din obiectivele de la Parcul Cornișa au fost finalizate și urmează să devină funcționale în cel mai scurt timp.

In incinta parcului vor putea fi desfăşurate activităţi recreative precum: înot, sărituri în apă de la tobogan, sărituri la trambulină, plajă, hochei,curling, patinaj pe gheaţă, patinaj pe role, tenis de câmp, minifotbal, plimbări cu bicicleta, river rafting, tubing, zona SPA&Welness, plimbari cu hidrobicicleta, plimbări în aer liber, terenuri de joaca pentru copii, skatepark, perete escalada, jocuri în spaţii special amenajate, concerte si spectacole in amfiteatrul in aer liber.

 

2 thoughts on “Parcul Cornișa, promovat în țările vecine și aeroporturi

  1. Domnule Țurcanu

    Unde se vor caza cei din Ucraina și Moldova? la hotelul lui Borcea sau la minunatele hoteluri din oraș? ok și de acolo cu ce îi transportați la Cornișa? Aveți o direcție de turism la primărie unde e șefă o madamă ce a lucrat la Rapsodia, aia trebuie să se ocupe de promovare dimpreună cu bouțul de Boariu, inaptul acela care urlă peste tot că el e director la Cornișa și deja cere șpăgi pentru angajare de personal. 50.000 de euro dacă are primăria de aruncat pe așa ceva chiar sunteți de râs. Există promovare gratuită sau barter pe servicii . La așa ceva nu vă duce capul???? Mai judecă karate kid până să te arunci cu minunatul tău cap pleșuv, în zid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *