Municipalitatea alocă aproape 450.000 de euro pentru prinderea câinilor fără stăpân

caini maidaneziPrimăria municipiului Botoşani, prin Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoşani, a alocat aproape 450.000 de euro pentru prinderea şi întreţinerea câinilor fără stăpân.

Administraţia locală a scos la licitaţie „serviciile de gestionare a câinilor fără stăpân de pe teritoriul municipiului Botoşani”, alocând suma de 1,92 milioane de lei.

Licitaţia va avea loc pe 23 martie, iar acord-cadru cu firma câştigătoare va fi valabil pe o perioadă de un an şi jumătate.

like facebookSe estimează că primul contract subsecvent va fi valabil pentru perioada aprilie- decembrie 2017 (9 luni); al doilea pentru ianuarie-decembrie 2018 (12 luni), al treilea pentru ianuarie-martie 2018 (3 luni), iar al patrilea pentru aprilie-iunie 2019, cu posibilitatea de prelungire cu cel mult patru luni.

Activitatea consta in capturarea, transportul si predarea cainilor capturati, servicii de asistenta veterinara, cazarea si ingrijirea cainilor, gestionarea padocului, servicii de ecarisare si neutralizare a deseurilor de origine animala, adoptia la distanta, conform cerintelor caietului de sarcini.

One thought on “Municipalitatea alocă aproape 450.000 de euro pentru prinderea câinilor fără stăpân

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *