Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement preia de la constructor primele obiective finalizate la Parcul Cornișa. Vezi care sunt acestea!

patinoar cornisaPrimele obiective finalizate la Zona de agrement Cornișa vor fi predate de constructor către Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement. Este vorba de terenurile de sport, patinoarul, afiteatrul în aer liber, un teren joacă pentru copii în aer liber și de skatepark. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că după ce va fi emisă o hotărâre de Consiliu Local privind predarea obiectivelor finalizate către administratorul parcului și după ce va fi aprobat și regulamentul de organizare și funcționare, acestea vor putea fi date și în folosință.

like facebookÎncercăm să găsim cel mai bun draft de contract de predare-primire a obiectivelor care sunt finalizate. Trebuie să mai facem și niște angajări ca să aibă cine să le exploteze. Suntem în calendarul pe care ni l-am stabilit”, a menționat Flutur.

Primarul mai spune că tarifele pentru accesul în parc nu au fost încă stabilite, acestea urmând să fie supuse unei dezbateri publice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *