Parlamentarii PNL au cerut bani din bugetul pe 2017 pentru modernizarea unor drumuri din județ și reabilitarea teatrului. Care a fost rezultatul!

conferinta-de-presa-pnl-botosani-roman-soptica-achiteiPatru dintre amendamentele depuse de către parlamentarii PNL de Botoșani la Legea bugetului de stat pe 2017, respinse de comisiile de specialitate. Ce doi parlamentari botoșăneni ai PNL, Cristian Achiței și Costel Șoptică, au cerut bani pentru finalizarea lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu”, dar și finanțare pentru modernizarea unor drumuri din județ, însă fără succes.

like facebookPotrivit deputatului Cristian Achiței, amendamentul privind alocarea a 23 de milioane lei pentru finalizarea lucrărilor la teatru a fost respins, de asemenea și amendamentele privind alocarea a 10 milioane lei pe 2017 pentru modernizarea drumului Botoșani-Tg. Frumos, un milion lei modernizarea drumului Botoșani-Ștefănești și un milion lei pentru modernizarea drumului Darabani-Dorohoi-Rădăuți Prut.

Au fost respinse toate amendamentele noastre. Vom vedea de acum care sunt procedurile pe fiecare minister în parte, de a ajunge la finalizarea studiilor de fezabilitate sau ce invocă Ministerul Transporturilor, în cazul drumurilor, iar în ceea ce privește teatrul să depunem proiectul pe Ministerul Dezvoltării”, a menționat Achiței.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *