FOTO! Alcool fără documente legale, confiscat la frontieră. Ce a pățit șoferul

alcool confiscat politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat în zona de competență, un cetăţean român care transporta cu autoturismul proprietate personală 24 litri de alcool, fără documente de provenienţă.

În data de 6 februarie,  lucrătorii Compartimentului Sprijin Operativ din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Ibăneşti, un autoturism marca VW Transporter, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Constantin M., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

like facebookPoliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul autoturismului mai multe recipiente din plastic ce conţineau 24 litri de lichid incolor, având miros şi proprietăţi specifice alcoolului, fără marcaje, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă.

Acesta a declarat faptul că alcoolul a fost achiziţionat de la mai multe persoane, de pe raza localităţii Ibăneşti, în vederea comercializării în localitatea Dorohoi. Alcoolul, în valoare de 2.160 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar persoana a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare 500 lei.

alcool confiscat politie rutiera 1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *