Un botoşănean preia administrarea uneia dintre cele mai puternice bănci din Republica Moldova

banca nationala a moldoveiUn botoşănean a fost numit în funcţia de administrator al uneia dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova. Este vorba de fostul director al BCR Botoşani, Sorin Andrei, care a ocupat, până în urmă cu trei ani, şi funcţia de preşedinte al BCR Chişinău.

Comitetul executiv al Băncii Naţionale a Moldovei l-a desemnat pe Sorin Andrei în calitate de administrator temporar al Băncii Comerciale „Moldindcondbank” S.A

like facebookDecizia a fost luată după ce lui Nicolae Dorin, care este preşedinte al Asociaţiei Băncilor din Moldova, i-a expirat mandatul, iar termenul pe care i l-a acordat această organizaţie pentru cumularea funcţiei de administrator temporar nu a putut fi prelungit.
moldinconbank moldovaSorin Andrei are o bogată experienţă în domeniul financiar-bancar, activând anterior în calitate de director executiv de sucursală, director regional-corporate în Banca Comercială Română, vicepreşedinte şi preşedinte al Comitetului Director al BCR Chişinău S.A.
„Moldindcondbank” S.A se află în procedura de supraveghere specială din partea Băncii Naţionale a Moldovei, ca urmare a transparenței actionariatului.

One thought on “Un botoşănean preia administrarea uneia dintre cele mai puternice bănci din Republica Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *