Patru tineri au ajuns la spital, dintre care unul în comă, după o şicanare în trafic

tanar-targa-upu-spitalPatru tineri au ajuns, duminică dimineaţă, la spital, iar unul dintre ei se zbate între viaţă şi moarte. Cei patru au fost bătuţi de alţi tineri, după o şicanare în trafic. Tinerii ce au fost bătuţi se aflau într-o maşină şi se îndreptau dinspre Suliţa spre Botoşani.

În localitatea Victoria, din comuna Stăuceni, au văzut două maşini şicanându-se în trafic, un VW Passat şi o Dacia Logan. Au oprit şi ei, iar cei cu Dacia au fugit spre Botoşani şi cei cu VW Passat s-au luat după maşina celor patru curioşi. Au ajuns în Stăuceni şi au luat-o pe o uliţă, însă la un moment dat nu au mai putut înainta din cauza noroiului.

like facebookAu fost ajunşi de VW Passat şi de acolo au coborât patru bărbaţi însoţiţi de două fete. Au dat cu spray lacrimogen în maşina celor patru, apoi i-au bătut cu bâtele. Unul dintre tineri a fost bătut atât de tare încât a intrat în comă, iar după ce iniţial a ajuns laSpitalul Judeţean Mavromati a fost transferat la Iaşi. Cele 10 persoane implicate în scandal sunt din mai multe zone, Flămânzi, Todireni, Suliţa, Durneşti şi Stăuceni. Poliţiştii au început audierile, însă părţile implicate au variante diferite.

 

 

6 thoughts on “Patru tineri au ajuns la spital, dintre care unul în comă, după o şicanare în trafic

  1. Ce audieri??!
    Ce variante??!Puscarie !!
    Cu bite si sprayuri lacrimogene…,asta denota premeditare!!
    Ati da in cap cu bita si politia romana cauta „variante”!!
    Romania trezeste-te!

  2. La puscarie cu ei… zmeii isi pot demonstra puterea in ring prin sport nici decum pe strada … e inacceptabil ce se i tampla cu majoritatea tinerilor care dupa un pahar de alcool sunt batmeni . Fiecare sa mearga unde le este locul si acolo dupa ani se vor trezi… dar vor primi dupa gratii de toate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *