FOTO&VIDEO Protestele continuă la Botoşani. Sute de oameni au mers din nou pe străzile oraşului

 

copii la protest1Protestele continuă la Botoşani şi sâmbătă. Oamenii au început să se adune, începând cu ora 18.00 în faţa Primăriei, unii dintre ei fiind însoţiţi de copii. Mesajele lor vizau chemarea în stradă a concetăţenilor, abrogarea ordonanţelor şi demisia Guvernului.

like facebook„Nu staţi la balcoane că muriţi de foame”, „Hoţii, jos mafia”, „Abrogaţi ordonanţa” sau„Abrogaţi şi plecaţi” erau doar câteva din mesajele cu care s-au prezentat protestarii. Ca şi în celelalte seri de protest, aproape de ora 19-00, au mers în marş prin oraş pe ruta Calea Naţională, Sucevei, Primăverii, George Enescu, Marchian şi Cuza Vodă. Primele estimări ale jandarmeriei arată participarea a peste 1.000 de persoane.

 

4 thoughts on “FOTO&VIDEO Protestele continuă la Botoşani. Sute de oameni au mers din nou pe străzile oraşului

  1. Dizolvarea PSD-ului! Dizolvarea Parlamentului! Alegeri anticipate! Viitorul Parlament cu oameni cu moralitate , fără spiru- haretisti, lingăi, tractoriști, condamnați ,cumetri, amante,soții, frați, copii , fini, inculti si demagogi. Rămânem în strada pentru o Românie curata și moderna!

    1. e rau de tot ce se intampla acum in ROMANIA! UNGURI DE ABIA ASTEAPTA INSTABILITATEA ASTA! VOI SUNTETI NISTE MARIOANETE! APP CINE IMI DADEA 50 DE RON SA STAU IN PIATA? MARILE MULTI NATIONALE SPONSORIZEAZA ACESTE PROTESTE! SRI DACA MAI FACE CEVA IN TARA ASTA AR TREBUI SA IA MASURI CAT MAI REPEDE! SE DORESTE CA TRANSILVANIA SA PLECE! ACESTE BILETELE SE DAU PRIN HR SI CV SI LA BUDAPESTA! E JALE FRATILOR INCETATI CU MANIFIFESTARILE! PRO SAU CONTRA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *