FOTO! A treia zi de proteste în Botoșani: ”30 de lei de câine, 200.000 de lei de javre”, ”Să vă fie frică, țara se ridică”

proteste cod pena7Botoșănenii nu renunță la a-și striga nemulțumirile în stradă împotriva Guvernului. Peste 1000 de oameni s-au adunat în Piața Revoluției, pentru a protesta față de ordonanța de urgență adoptată de Guvern în miez de noapte.

like facebookEi au purtat pancarte cu alte mesaje împotriva guvernului: ”Cine doarme în democrație se trezește în dictatură”, ”Nu mor caiii când vor elefanții”, ”Patria este norodul iar nu tagma jefuitorilor”.

Oamenii au mers într-un marș pe același traseu: Calea Națională, Sucevei, Primăverii, Marchian și Cuza Vodă strigând: ”Să vă fie firică. Țara se ridică”.

Numărul protestatarilor a crescut substanțial pe traseu, depășind 500 de oameni pe Calea Națională. Jandarmii estimează că vineri seară numărul protestatarilor va depăși 1000.

 

2 thoughts on “FOTO! A treia zi de proteste în Botoșani: ”30 de lei de câine, 200.000 de lei de javre”, ”Să vă fie frică, țara se ridică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *