Anunţ! Oportunități de angajare la Electroalfa

electroalfa botosaniElectroalfa oferă oportunități de angajare în cadrul Departamentului Achiziții la sediul companiei din Botoșani. Studiile de profil economic sau tehnic, experiența în negocieri și capacitatea de analiză și sinteză sunt atu-urile candidatului ideal.

Compania dispune de un mediu de lucru profesionist și oferă un pachet salarial atractiv în funcţie de performanţele obţinute. Dorim să avem alături oameni dedicați profesiei, deschiși spre evoluție profesională și personală.

Detalii privind posturile disponibile pot fi accesate pe site-ul companiei www.electroalfa.ro secțiunea Cariere. Cv-urile se transmit la adresa [email protected] până la data de 20 februarie 2017.

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice și al confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integratori de soluţii în domeniul energetic. Grupul de firme are 25 de ani de experiență, deţine 3 fabrici moderne în Botoșani în care activează peste 400 de angajați, reprezentanțe de vânzări în țară, o cifră de afaceri de aproximativ 122 milioane de lei în 2016 şi un Centru de Cercetare Dezvoltare propriu.

 

One thought on “Anunţ! Oportunități de angajare la Electroalfa

  1. Pachet salarial atractiv in functie de performante? ???
    Trebuia trecut la rubrica de glume.
    interesati-va bine inainte de a va angaja!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *