Flutur despre modificarea codurilor penale: O hoție pe ascuns. Cred că este o greşeală de tactică şi o grabă mult prea mare a PSD-ului

catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a criticat decizia Guvernului de modificare a codurilor penale. El a spus că prin adoptarea acestor ordonanțe într-o singură seară, România a pierdut din credibilitate în fața Uniunii Europene.

like facebookNu pot să comentez decât exact cum o face marea majoritate a cetăţenilor din ţară – o hoţie pe ascuns. Nici măcar nu am ce comenta aici. Nu se face aşa. La eforturile făcute în România în ultimii ani şi la poziţiile pe care ni le-am câştigat noi ca stat în ultimii ani privind credibilitatea în faţa Uniunii Europene şi nu numai, nu poţi să dai cu piciorul la o muncă de 10-12 ani într-o singură seară”, a declarat Cătălin Flutur.

El a adăugat că poporul a ieșit în stradă, în ciuda deciziile luate de Guvern, făcând aici aluzie la majorările salariale.

Se credea că poporul e adormit, anesteziat, s-au dat aşa bani în neştire, pe hârtie, că nu ştiu dacă o să ajungem să dăm şi au spus – lasă că i-am anesteziat şi nu o să mai reacţioneze nimeni. Cred că este o greşeală de tactică şi o grabă mult prea mare a PSD-ului”, amai spus Flutur.

 

4 thoughts on “Flutur despre modificarea codurilor penale: O hoție pe ascuns. Cred că este o greşeală de tactică şi o grabă mult prea mare a PSD-ului

  1. Dar Flutur cum a facut hotia?La intuneric sau la lumina.Apartament nou pe Unirii,vila in AlfaLand,Hotel Rapsodia,farmacia Maria,apartamente copiilor in Iasi,cabinet medical in Iasi unui fiu,restaurant in Iasi si Bucuresti celuilalt,doua masini fiului din Botosani(una a busit-o),concedii in strainatate(ultimul intr-o imsula din Oceanul Indian),nunti,cumatrii,automobil de lux.Toate trec usor de un milion de euro.

  2. Mai Gogule mai! Nu stiu cata minte ai ca sa te apuci sa scrii comentarii intr-un ziar cand tu nu ai absolut nici o treaba si nu stii absolut nimic. Mi-e mila de tine Gogule. Tre sa fie greu sa fii asa de plin de rautate.

  3. Fluturas draga, nu cred ca ai dreptul moral de a vorbi despre hotii. In plus, daca tu crezi ca aducerea la zi a Codului penal in conformitate cu deciziile Curtii Constitutionale este o hotie, atunci cum putem sa catalogam practicile criminale ale guvernului PDL? Mai gindeste-te inainte de debitezi fel de fel de ineptii specifice fostului PDL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *