Poza zilei: Poliţişti locali, în „şir indian” dând amenzi pentru maşinile parcate de-aiurea

politisti dand amenzi la BotosaniUn botoşănean a surprins o fotografie cu mai mulţi poliţişti locali, în „şir indian” care dădeau amenzi pentru maşinile parcate de-aiurea pe strada pacea din municipiul Botoşani.

Nu mai puţin de cinci agenţi de la Poliţia Locală au scris contravenţii pentru autoturismele aflate la vânzare şi parcate în zona îm care duminica are loc târgul auto din municipiul Botoşani.

like facebookMaşinile sunt parcate într-o zonă cu indicatoare „Staţionarea interzisă”.

Sursa foto: Facebook

 

5 thoughts on “Poza zilei: Poliţişti locali, în „şir indian” dând amenzi pentru maşinile parcate de-aiurea

  1. Foarte bine. Eu nu am vazut in niciun oras centura cu 2 benzi de circulatie pe sens din care una sa fie ocupata masini parcate.

  2. foarte bine,sa vedem si in oras acelasi lucru,in Primaverii la capatul lui 1 , sta pe trotuar chiar in statia de tramvai un BMW x5, si asta zilnic….

  3. Cel mai interesant este cum vor fi identificați proprietarii. Mașinile alea n-au numere de înmatriculare sunt cumpărate de cine știe unde cine știe când. Mașinile astea până când nu vor fi ridicate tot acolo vor sta. Sunt in oraș o mulțime de samsari care au câte 10-15 mașini parcate aiurea prin tot orașul fără numere de înmatriculare fără nimic.

  4. .. au dictare , scriu alfabetu , silabisesc, sunt undeava pe la clasa pregatitoare ! vai de capul lor de nescolarizati! TĂMÂIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *