FOTO& VIDEO! A doua zi de proteste la Botoșani cu huiduieli împotriva Guvernului: Sunteți atât de ticăloși că ați făcut și introvertiții să iasă din casă

proteste la BotosaniPeste 1.000 de botoșăneni au ieșit în stradă, joi, pentru a doua zi consecutiv, nemulțumiți de modificările aduse Codurilor penale. Protestatarii s-au adunat în Piața Revoluției și au scandat lozinci împotriva Guvernului, iar de acolo au mers într-un marș pe același traseu: Calea Națională, Sucevei, Primăverii, Marchian și Cuza Vodă.

like-facebookOamenii au purtat pancarte pe care scria: ”Trebuie să fii cel puțin nebun ca să te pui cu un popor ală cărui desert preferat e coliva”, ”Te culci pe 31.01.2017 și te trezești pe 20.12,1989!, ”Porunca a 8-a: să nu furi mai mult de 200.000 lei”, ”Dragnea, România nu-i proprietatea ta”, ”Hoților!”, ”Sunteți atât de ticăloși că ați făcut și introvertiții să iasă din casă”.

Citește și: Un deputat PSD de Botoșani sare la gâtul lui Dragnea: Dacă deranjez, asta e viața

Oamenii au fluierat și huiduit în momentul în care au trecut pe lângă sediul PSD și au strigat ”Dragnea, așteptăm și cartea ta”, ”DNA să vină să vă ia”.

Ei au făcut apel la botoșăneni să iasă din case în număr cât mai mare și să își spună nemulțumirile în stradă.

 

 

2 thoughts on “FOTO& VIDEO! A doua zi de proteste la Botoșani cu huiduieli împotriva Guvernului: Sunteți atât de ticăloși că ați făcut și introvertiții să iasă din casă

  1. De ce nu vreti sa imi publicati comentariile in timp util si le tineti spre aprobare pana a doua zi, ma intreb daca nu cumva oare sunteti aserviti puterii ? Voi consemna acest lucru pe alte publicatii din judet ca sa trag un semnal de alarma despre atitudinea voastra si respectul fata de cititori. Rusine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *