Un deputat PSD de Botoșani sare la gâtul lui Dragnea: Dacă deranjez, asta e viața

plen-camera-deputatilorUn parlamentar PSD de Botoșani a criticat modul în care au fost aprobate ordonanțele privind modificarea codurilor penale. Deputatul Răzvan Rotaru a declarat pentru BotosaniNews că dezaprobă modul cum ”s-au dat ordonanțele de urgență, pe seară. Trebuiau să fie consultări cu toate instituțiile abilitate, cu ONG-urile pe această temă și să avem un punct de vedere comun”, a spus Rotaru, care consideră că protestele oamenilor sunt îndreptățite.

Deputatul botoșănean crede că problema care a deranjat populația se referă la acea prevedere privind abuzul în serviciu, care este incriminat începând de la 20o.000 de lei sau dacă se produce o vătămare gravă.

like facebook

 ”Ne-am creat o imagine negativă și lumea contestă aceste modificări. Nu voi fi de acord cu acestea. Reacția oamenilor este dură și afectează imaginea partidului. Dacă deranjez, asta e viața. Eu am promis oamenilor că dacă voi fi ales mă voi bate pentru ei”, a mai spus Rotaru.

Deputatul PSD de Botoșani speră ca colegii săi din Guvern să reevalueze această problemă și să vină cu soluții care să fie acceptate și de popor.

One thought on “Un deputat PSD de Botoșani sare la gâtul lui Dragnea: Dacă deranjez, asta e viața

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *