Supraviețuire miraculoasă pentru un cunoscut om de afaceri din Botoșani. Cine i-a salvat viața!

Aurel Prisacariu, patronul Pris Com Botosani
Aurel Prisacariu, patronul Pris Com Botosani

Un cunoscut om de afaceri din Botoșani poate spune că s-a născut a doua oară, după ce a supravițeuit miraculos unei boli grave de care suferea.

Este vorba de omul de afaceri Aurel Prisacariu, patronul societății de transport Pris Com, care a intrat de trei ori în stop cardio- respirator, în timpul unei intervenții chirurgicale extrem de complexe pe care a suferit-o la Spitalul Județean Mavromati.

Prisacariu a ajuns pe masa de operații în urma unui șoc hemoragic produs în luna septembrie a anului trecut, pe fondul unei afecțiuni grave la colon.

Ajuns în ultima fază la spital, acesta a fost dus imediat în sala de operație. El spune că omul care i-a salvat viața este chirurgul Iulian Preda.

like facebook„Starea mea era atât de gravă încât ulterior mi s-a spus că, dacă întârziam zece minute, nu mai aveam nicio șansă să trăiesc. Șansa mea a fost că la momentul respectiv de gardă era medicul Iulian Preda, care s-a dovedit un profesionist desăvârșit”, a povestit patronul de la Pris Com.

Intervenția chirurgicală a durat aproape cinci ore, timp în care, pe fondul pierderii de sânge, a intrat de trei ori în stop cardio-respirator, având nevoie de resuscitare.

„Nu am crezut niciodată că pot supraviețui unei echipe medicale de la Spitalul Județean. Medicul Preda, dar și celelalte cadre medicale au dovedit că sunt capabili să efectueze și operații complexe, ceea ce este un lucru extraordinar pentru Botoșani. Trebuie să îmi exprim mulțumirea față de cum au intervenit și asta mă face să recomand botoșănenilor să aibă mai multă încredere în această echipă”, explicat Prisacariu.

Omul de afaceri a stat în convalescență timp de patru luni, iar săptămâna trecută a avut nevoie de o a doua operație, extrem de complexă, pentru repunerea în circuitul digestiv a duodenului. Deși putea să meargă la operații la clinici renumite din România sau chiar la clinici din străinătate, el a decis să se opereze tot la Botoșani, la medicul Iulian Preda, intervenția chirurgicală, de luna trecută, fiind un real succes.

 

 

14 thoughts on “Supraviețuire miraculoasă pentru un cunoscut om de afaceri din Botoșani. Cine i-a salvat viața!

  1. Un profesionist desavarsit prin modul exemplar în care rezolvau cazurile dificile, prin tehnica chirurgicală impecabilă etalată în sala de operație, prin îngrijirile postoperatorii fără cusur de care beneficiau bolnavii.
    Respect Domnule Doctor Preda !

  2. Ceea ce nu se precizeaza si tare as fi curioasa sa stiu, cam cati bani trebuie sa-i pun in plic domnului doctor ca sa faca o operatie obisnuita, in virtutea meseiei sale si a majorarilor salariale din ultima luna? Nu ma refer la una complexa.

  3. Cunosc amândouă persoane menționate în acest articol,
    În primul rând îi doresc recuperare grabnică lui Aurel Prisacariu, nu știam că a suferit boala mai sus menționată.
    În al doilea rând, felicitări Dr Iulian, vecinul din copilărie, fiul celui mai bun profesor de matematică din tinerețea mea.
    Sunt mândră când citesc asemenea știri, mândră de profesionalismul medicilor români. Bravo!

  4. Dacă gandiți logic, și cu bani multi, poți sa mori ușor, un doctor nu e vraci sa iti dea zile de la el, dar fiind un om bun, puternic și optimist, Cel de sus ii da intelepciune și doctorului. Numai bine la toată lumea.

    1. Esti un habotnic ignorant, punand pe seama divinitatii, miile de ore de studiu si practica ale distinsului medic. Nu vei intelege niciodata acest lucru.. Iti recomand sa nu mai zici asta niciunui doctor care te ajuta sa te vindeci.

  5. Spre surprinderea tuturor, dr. PREDA nu a cerut niciun banut, am fost operat de domnia sa de hernie inghinala. Am discutat si cu alti pacienti, mi-au confirmat faptul ca nu a cerut niciun leu si nici nu a insinuat asa ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *