Împrumutul unui jucător de la FC Botoşani la CSMS Iaşi a picat

florin plamada fc botosaniFC Botoşani s-a înţeles cu CSMS Iaşi pentru împrumutul unui jucător până în vara acestui an. Este vorba despre fundaşul Florin Plămadă ce a mai evoluat în trecut la formaţi din Iaşi.

Împrumutul a căzut, după ce ieşenii au descoperit probleme medicale ale jucătorului. Mai exact, acesta revenise după o accidentare, ruptură musculară, însă la ultimile analize s-a descoperit o ruptură de tendon ce îl va ţine pe tuşă aproximativ patru luni. În aceste condiţii preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea a menţionat că a luat legătura cu cei de la FC Botoşani pentru anularea împrumutului.

like facebookFlorin se trata de mai mult timp de ruptură musculară, însă noile analize medicale efectuate au reliefat faptul că avea tendonul rupt. Patru luni nu va putea juca fotbal. Am luat legătura cu FC Botoşani şi am anulat împrumutul lui până în vară, pentru că nu ne-am putea baza pe el în această perioadă. Îmi pare tare rău pentru Florin, trebuie să fie tare, să meargă mai departe” a declarat preşedintele CSM Poli, Florin Prunea pentru ZiaruldeIaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *