Angajatul unei instituţii publice, dat afară după ce şi-a înjurat şefii şi a distrus mobilierul instituţiei

Functionar-publicUn angajat al unei instituţii publice a ajuns să fie dat afară, după ce s-a prezentat beat la serviciu, a înjurat şefii şi a început să distrugă mobilier. Paul Silviu Rusu, angajat al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, a fost dat afară, în vara anului trecut, însă a contestat măsura în instanţă. În primă fază judecătorii i-au respins acţiunea, însă el a atacat decizia la instanţa superioară.

Acesta este acuzat că în datele de 16, 19 şi 20 mai 2016 s-a dus beat la oficiile din Botoşani şi Dorohoi şi a provocat scandal înjurând colegii, şefii şi distrugând bunuri. A fost constituită o comisie de disciplină ce a luat decizia desfiinţării contractului de muncă, pe care acesta îl avea încheiat din 2008.

Angajatul a contestat măsura spunând că el în acea perioadă a fost în concendiu medical, însă nu a fost de ajuns să convingă judecătorii. Totuşi, decizia instanţei nu este definitivă.

like facebookPaul Rusu s-a mai ales şi cu un dosar penal, din cauza problemelor cu băutura, după ce în 2012 a fost condamnat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Apoi la sfârşitul anului 2015 a fost prins din nou la volan şi când i s-a cerut să sufle în etilotest a refuzat, fugind şi ulterior prins şi încătuşat de poliţişti. Apoi i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice.

3 thoughts on “Angajatul unei instituţii publice, dat afară după ce şi-a înjurat şefii şi a distrus mobilierul instituţiei

  1. Lasă ca îl scoate tasu din rahat ! Domnu’ ex-general scoateți agenda și apelați la cunoscuți ! Buna progenitura ați crescut !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *