Opt taxe nu se mai plătesc la serviciile din subordinea Prefecturii, de la 1 februarie. Care sunt acestea!

bani numaratiOpt taxe nu vor mai fi plătite de către botoșăneni, de la 1 februarie,  către serviciile din cadrul Instituției Prefectului, a anunțat prefectul de Botoșani, Dan Nechifor. Este vorba de patru taxe care se plăteau la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto, respectiv taxa pentru furnizarea unor date, taxa de înmatriculare, taxa de examinare pentru toate categoriile de solicitați și taxa pentru emisiile poluante. La Serviciul de Pașapoarte, nu se mai plătește taxa pentru serviciul public prestat și tariful suplimentar pentru eliberarea pașaportului simplu temporar.

like facebookȘi taxele care se plăteau la Instituția Prefectului pentru aplicarea apostilei au fost eliminate. Este vorba de taxa pentru aplicarea apostilei pe actele oficiale administrate de la persoanele fizice și juridice și taxa pentru înregistrarea cererilor pentru aplicarea apostilei.

Cea mai mare valoare o avea tariful suplimentar pentru eliberarea pașaportului simplu temporar, care era de 100 lei, iar celelalte taxe variau între 22 lei și 84 lei”, a spus Nechifor.

 

One thought on “Opt taxe nu se mai plătesc la serviciile din subordinea Prefecturii, de la 1 februarie. Care sunt acestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *