Tânăr prins la volanul unui Mercedes cu inspecţia tehnică periodică falsificată

politie frontieraPoliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat în trafic un tanar din Botosani care circula pe drumurile publice cu un autoturism marca Mercedes Benz, care avea inspecţia tehnică periodică falsificată.

 În data de 31 ianuarie, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au oprit pentru control, în localitatea Oroftiana, judeţul Botoşani, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Italia.

like facebookLa volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Corneliu B., de 21 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pe certificatul de înmatriculare este lipit un colant ce atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, care nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind lipit cu bandă scotch şi fără să aibă vreun element de siguranţă.

Bărbatul a declarat că în data de 30 ianuarie 2017 a făcut schimb de autoturisme cu o persoană în localitatea Scheia, județul Suceava, fără a încheia un document legal de vânzare-cumpărare, iar bărbatul i-a garantat că documentele autoturismului sunt valabile şi poate circula fără probleme pe teritoriul României.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  uz de fals.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *