ANL-iștii cer sprijinul prefectului, după majorarea chiriilor. Ei au depus un memoriu la Prefectură

anl-isti la dan nechiforUn grup de chiriași ANL au cerut, joi, sprijinul prefectului de Botoșani, Dan Nechifor, pe fondul majorării chiriilor. Ei acuză faptul că chiriile au crescut de 10-12 ori și că mulți dintre chiriașii ANL nu-și permit să le plătească. Chiriașii spun, de asemenea, că măsura este abuzivă, întrucât se aplică retroactiv cu data de 1 februarie 2017.

like facebookEi au depus un memoriu, care va fi înaintat de Instituția Prefectului la Guvern. La discuții a participat și Florinel Gornea, directorul Locativa.

Vă solicităm să vă implicați și să luați atutudine deoarece, din păcate, nu vor fi puțini cei care  nemaiputând să plătească chiriile și cheltuielile exagerat de mari, vor fi evacuați sau nevoiți să părăsească apartamentele”, se arată în petiția depusă la Prefectură.

Prefectul Dan Nechifor le-a spus că singura soluție este ca chiriașii să își cumpere locuințele.

Statul nu vă mai poate subvenționa, că de fapt era o subvenționare a nivelului chiriei. Dacă nu vreți să cumpărați, lăsați pe alții să le ocupe”, a spus Nechifor.

 

4 thoughts on “ANL-iștii cer sprijinul prefectului, după majorarea chiriilor. Ei au depus un memoriu la Prefectură

  1. Ei au ocupat un loc sa isi apere interesele lor nu a cetatenilor de rand.Sa va fie rusine!Sunteti mult mai cooperanti inainte de alegeri.

  2. Vor pleca toți…Pe la socrii.. părinți și voi ce veți face cu aceste blocuri…..Vor ajunge ghetouri pentru romi…Așa zisele sociale.Alți tineri(prosti) nu veți mai găsi…

  3. Daca nici domnul psiholog-psihoterapeut Catalin Lupan (Cabinet Individual de Psihologie Lupan Catalin), proprietar de Jeep, nu-si permite chiria la ANL, atunci de grav.

  4. L-a intrebat cineva pe domn prefect cum dracu sa-l cumpar daca nu e intabulat? I se imputa chiriasului o problema care trebuie rezolvata de Primarie?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *