VIDEO&FOTO! Protestatarii, în marș pe străzile din Botoșani. Huiduieli în fața sediului PSD: PSD, ciuma roșie”

protest impotriva cpd pena 1lPeste 500 de botoșăneni protestează pe străzile din Botoșani, împotriva adoptării ordonanței privind modificarea Codului Penal și a celui de procedură penală. Protestatarii merg într-un marș pe  Calea Națională, Sucevei, Bulevardul Mihai Eminescu, Marchian și Cuza Vodă. În momentul în care au trecut pe lângă sediul PSD, aceștia au început să huiduiiască. Ei au strigat lozinci precum: ”PSD, ciuma roșie” și ”Jos comunismul”.

like-facebookForţe ale Jandarmeriei sunt localizate în zona de protest. Numărul participanților la protest este așteptat să crească în orele următoare.

 

4 thoughts on “VIDEO&FOTO! Protestatarii, în marș pe străzile din Botoșani. Huiduieli în fața sediului PSD: PSD, ciuma roșie”

  1. Diseara vom fi mult mai multi, ai ales ca o parte din cetateni intentionau sa mearga la Bucuresti si sa se alature celor de la Guvern ? Trebuie sa cedeze, vointa poporului si legalitatea actelor primeaza intr-un stat de drept. Stop marsaviilor, locul hotilor e la inchisoare ! Asistam in aceste zile la sinuciderea politica a PSD , identica cu cea de dupa 1996 a PNTCD . Deja au inceput demisiile la varful puterii actuale. Poporul nu va putea uita ce se intampla acum. Europa e cu ochii pe noi, au inceput criticile, deja mocneste o noua revolutie, mai ales ca vor sa desfiinteze DNA. Poporul are traditii in ceea ce privesc rascoalele populare .

  2. De unde pana unde dreapta e detinatoarea adevarului absolut? Dupa ce pnl-ul ni la adus pe cap pe parsivul ala de basescu, dupa ce au stat la putere 10 ani, dupa ce s-au spurcat intre ei pnl-istii cu pdl-istii pentru ca acum ,vezi Doamne, sa se uneasca, dupa ce au pierdut in mod clar alegerile acum tipa isteric ca vai, statuletul de drept e in pericol, manipuland oamenii. cati dintre voi stiti cu adevarat ce e in acele ordonante si ce prevad ele de fapt? Eu as propune altceva: referendum pentru demiterea lui iohannis care nu e nici pe departe un presedinte echidistant ci un politruc de dreapta. Sictir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *