Începe proiectarea drumului strategic de 107 km. Când ar putea începe lucrările

asfaltare drum- botosaniRealizarea drumului strategic de 107 km, care va străbate județul Botoșani, devine certitudine. Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a anunțat că va începe proiectarea drumului.

Drumul strategic este pe calea cea bună. Nu mai sunt contestații și trecem la proiectare. Sperăm ca spre sfârșitul anului să ne putem apuca de el. Licitația pentru proiectare este făcută și este și este desemnată și firma. Proiectarea poate să dureze în jur de șase-opt luni. M-am bucurat că ne-am încadrat în termen la Agenția de Dezvoltare Nord-Est”, a menționat Macaleți.

like-facebookDrumul strategic ce va străbate județul Botoșani, de 107 km, va cuprinde reabilitarea: DJ Șipote-până la limita județului Botoșani- după care Rediu-Răuseni- Călărași. Al doilea tronson este :DJ Răuseni-Todireni- Albești-Trușești-Dângeni- Hănești. Al treilea tronson care va fi reabilitat în cadrul acestui program este: Dângeni-Pădureni- Mihălășeni, iar al patrulea tronson de reabilitare cuprinde localitățile Todireni-Lunca-Sulița-Blândești-Silișcani, cu legătură pe drumul Copălău-Dracșani.

 

5 thoughts on “Începe proiectarea drumului strategic de 107 km. Când ar putea începe lucrările

  1. DOM MACALET POZELE FACUTE PE DRUMUL DE PĂMÂNT DE LA MANOLEASA -RADAUTI UNDE ATI PROMIS CE SPUNETI?? SPER SĂ NU FIE O MINCIUNĂ!

  2. DE CE TAC ? pentru ca 95% din PDL care au schimbat culoarea sunt anchetati sau urmeaza sa treacă pe la DNA , stiu ca au furat incepând de la marinarul netrez, videanu, prostituata blonda, fata marinarului, nepotul , fratele ,cumătrul BERCEA mondialu….etc…AVEM SI LA BOTOSANI EXEMPLE MULTE…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *