Ţigări de contrabandă dosite în portierele mașinii. Ce amendă a primit șoferul!

tigari portiera masinaEchipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în portierele unui autoturism marca VW Passat, 5160 ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 1200 lei.

În data de 1 februarie, în jurul orei 10.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul moldovean Igor Ş., în vârstă de 21 de ani, la volanul unui autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Lituania.

like facebookÎntrucât tânărul avea un comportament agitat, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit. Astfel, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în portierele autoturismului cantitatea totală de 5.160 ţigarete marca Ritm, cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare totală de aproximativ 1200 lei.

Conform reglementărilor legale în vigoare, a fost luată măsura confiscării ţigaretelor precum şi aplicarea unei sancțiuni contravenţionale în valoare de 7.000 lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *