FOTO Protest în faţa Locativa după majorarea chiriilor la ANL

 

protest locativa2Zeci de persoane s-au adunat, miercuri în jurul amiezii, în faţa sediului Locativa pentru a protesta faţă de majorarea chiriilor la locuinţele ANL. Oamenii sunt nemulţumiţi de majorările semnificative dispuse prin hotărârea de consiliu local aprobată de aleşii locali şi care prevede că persoanele, de peste 35 de ani, ce stau în chirie vor plăti cu până la 40% mai mult.

Spre exemplu, chiria pentru o locuinţa ANL cu două camere pentru tineri cu vârsta sub 35 ani ar fi cca 396 lei/lună, iar pentru tinerii cu vârsta mai mare de 35 ani cea 539 Iei/lună. În cazul apartamentelor cu trei camere, chiriile vor avea aproximativ aceleaşi cuantumuri. Aceste valori vor fi valabile în cazul chiriaşilor care au vârsta de peste 35 de ani. Cei care au sub 35 de ani vor plăti o chirie mai mică, respectiv 380 – 390 lei lunar.

like facebookDe asemenea, cuantumul chiriei pentru o garsonieră va fi de maxim 270 de lei, pentru persoanele cu vârsta sub 35 de ani, și maxim 370 de lei, pentru chiriaşii cu vârsta peste 35 de ani.

protest locativa1protest locativa

One thought on “FOTO Protest în faţa Locativa după majorarea chiriilor la ANL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *