Consilier local indignat că tot mai multe persoane intră la spectacole cu invitații: Mi se pare scandalos

tu esti Dumnezeul meu - spectacol la Teatrul Mihai Eminescu BotosaniUn consilier local s-a arătat idignat de faptul că două dintre instituțiile de cultură din municipiul Botoșani oferă zeci de invitații la spectacole unor oameni care au posibilitatea să-și cumpere bile. Eugen Țurcanu a spus că nu este normal ca la spectacolele aniversare pe care le-a avut Teatrul ”Mihai Eminescu”, dar și Filarmonica Botoșani, mai bine de trei sferturi din spectacori să intre pe bază de invitații. Consilierul local a cerut instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Local să implementeze un program de rezervări on-line a biletelor.

like facebookAș dori să mi se dea o situație cu biletelor vândute la spectacolele aniversare și a invitațiilor date, pentru că mai bine de trei sferturi au fost invitații iar oamenii care voiau bilet și care costa 20 lei nu au mai reușit să cumpere. Pur și simplu mi se pare scandalos. Înțegel că se dau 10-20 de invitații, dar nu să fie o regulă și să intre la aceste spectacole toată lumea. Multă lume își permite să plătească 20 lei pentru un spectacol”, a spus Eugen Țurcanu.

 

2 thoughts on “Consilier local indignat că tot mai multe persoane intră la spectacole cu invitații: Mi se pare scandalos

  1. Mai Turcane, dar tu de cite ori ai fost la teatru sau la un concert simfonic?
    Iti spun eu, foarte rar si doar cu invitatie, desi pozezi intr-un mare directoras cu posibilitate de ati cumpara bilete de intrare – cel putin din cind in cind.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *