Clădirea unde a funcționat Centrul de Plasament ”Elena Doamna” ajunge din nou la Consiliul Județean. Ce serviciu va fi mutat acolo!

costica macaleti 1Clădirea în care a funcționat Centrul de plasament “Elena Doamna” nu va mai fi dedicată medicilor. În urma unei evaluări făcute la solicitarea Consiliului Judcețean, s-a constatat că costurile cu realizarea apartamentelor pentru medici sunt exorbitante. Potrivit președintelui Consiliului Județean, Costică Macaleți,  amenajarea unui apartament în acea clădire ar fi ajuns la 80.000 euro.
like facebookUn apartament ne-ar ajunge la 80.000 euro și am spus că nu avem atâția bani ca să dăm. Putem cumpăra  cu bani mai puțini o locuință”, a spus Macaleți.

Șeful CJ speră să obțină fonduri de la nivel central pentru construcția unui bloc ANL pentru medici.

În fostul centru de plasament urmează să fie mutat un serviciu din cadrul Consiliului Județean, respectiv Evidența Populației.

Cei de la Evidența Populației stau într-un spațiu al Primăriei Botoșani, iar aceasta ne somează că au nevoie de spațiu. Vom reabilita locația de lșa Elena Doamna și să mutăm Evidența Populației, inclusiv arhiva”, a mai spus Macaleți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *