A fost prins în patul fostei iubite, deşi avea interzis să se apropie de ea

barbat in patUn bărbat din Botoşani a fost prins în patul fostei iubită, deşi pe numele său a fost emisă o hotărâre judecătorească care îi interzice să se apropie de fosta concubină la o distanță mai mică de 250 de metri.

Bărbatul din municipiul Botoșani a escaladat, miercuri dimineaţă, balconul acesteia de la etajul 1, după care a forțat geamul de la bucătărie, cu toate că era bătut în cuie și s-a întins pe patul din sufragerie.

Proprietara apartamentului nu se afla acasă, dar în momentul în care s-a întors, în jurul orei 06.00, l-a găsit pe bărbat dormind și a sunat la jandarmi.

Un echipajul de jandarmi s-a întâlnit cu femeia în apropierea Școlii Generale nr.3 și s-au deplasat împreună pe strada Săvenilor, unde aceasta locuiește, găsindu-l pe fostul concubin în sufragerie.

like facebookBărbatul, care nu este la prima faptă de acest gen, a declarat în fața oamenilor legii că era foarte obosit și a hotărăt să se odihnească, iar cel mai potrivit loc i s-a părut locuința ,,fostei”, pe care, de altfel, o mai ,,vizitează” din când în când, în pofida interdicției dispuse de o instanță de judecată și o amenință cu acte de violență.

„Lipsa de respect față de lege și neconștientizarea urmărilor legale ale faptelor sale s-au finalizat cu întocmirea de către jandarmi a actelor de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, nerespectarea hotărârii judecătorești și amenințare, care au fost înaintate către I.P.J. Botoșani în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

One thought on “A fost prins în patul fostei iubite, deşi avea interzis să se apropie de ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *