FOTO Oameni ieşiţi în stradă şi la Botoşani. Nemulţumiri faţă de Guvernul PSD

proteste botosaniMai multe persoane au ieşit în stradă, marţi seară, la Botoşani, după ce Executivul a adoptat proiectul de lege privind graţierea şi ordonanţa privind modificarea Codurilor Penal.

Oamenii s-au adunat în faţa Prefecturii scandând, timid, „Hoţii!”.

Numărul participanţilor a fost de circa 15 persoane, în special tineri, Printre ei şi fostul director al Teatrului Vasilache, actorul Florin Aioniţoaie.

like facebookMai multe echipe de jandarmi şi poliţişti locali au fost masate în zonă, însă nu s-au înregistrat incidente.

Guvernul a adoptat, marţi seară, prin Ordonanţă de Urgenţă, modificarea codurilor penale, astfel încât abuzul în serviciu este eliminat. De asemenea, Executivul a adoptat şi proiectul de lege privind graţierea unor pedepse şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor. La scurt timp după anunţul modificării Codului penal şi a Codului de procedură penală prin OUG mii de oameni au ieşit în stradă în Piaţa Victoriei pentru a protesta. Ordonanţa de Urgenţă a fost publicată după câteva ore de la adoptare în Monitorul Oficial.

 

 

17 thoughts on “FOTO Oameni ieşiţi în stradă şi la Botoşani. Nemulţumiri faţă de Guvernul PSD

  1. Respect celor care au avut curajul si determimarea sa iasa in strada …pt romani..nu stati la caldura si pe voi va fura !!!!!

  2. Psd un partid de tâlhari! Si-au semnat sentința! Alegeri anticipate și tragerea la răspundere a celor care au adoptat ordonanța .

  3. Pt individul de mai sus crezi ca toti sunt pro.sti ca tine? Ai 2 variante mai citeste odata sau continua invatamantul obligatoriu ca sa iti dai seama ca se da liber la furat si s au pierdut bani grei si multe resurse pt ai prinde pe infractorii care acum se fac scapati..este o ordonanta bagata miseleste la timp de seara care ataca justitia care lupta cu coruptia ,coruptie la care noi suntem in top..pierzi si tu bani individule pt ca se vor aduna 3 sau 4 insi sau 10 si vor devaliza bugetul in limita a 200.000 Trezeste te Rromania

  4. Florine, ai dat cu mucii in fasole! Nu cred ca locul tau este alaturi de citiva tineri
    care doresc sa terorizeze Romania. Daca aplicarea deciziilor Curtii Constitututionale reprezinta un act nelegal atunci, Doamne iarta-ma, mai exista
    Constitutie si legi in tara asta sau fiecare face ce vrea?
    Acesti tulburenti ar trebui sa stie ca adevarata Romanie nu-i va tolera prea multa vreme.

  5. DESEARA IESIM SA PROTESTAM IMPOTRIVA CIUMEI ROSII, DAR SI IMPOTRIVA POLITICIENILOR CORUPTI DIN TOATE PARTIDELE, RUSINE PNL-ului CA A DORMIT SI DOARME IN PAPUCI! SA PROTESTAM SI IMPOTRIVA AVOCATULUYI POPORULUI SI A CNA -ului. ESTE DREPTUL NOSTRU DE A PROTESTA!

  6. ai luat matrafox sau ai prizat iarba ???
    tocmai au avut loc alegeri libere iar cetatenii au ales!
    optiunea democratica este cea a votului nu a loviturilor strazii !
    dupa ce in tara romanii nu mai sunt stapani ,vii tu si ne spui ca mai buni sunt tradatorii de tara si hotii vostrii decat ai lor ! siktir !

  7. Mai tampitilor ,mai obsedatilor,mai analfabetilor,mai jigodiilor ordinare.In afara de a urla si de a va comporta ca niste fiare salbatice ce mai stiti sa faceti.Voi nu stiti caci conform constitutiei RO. guvernul este abilitat sa stabileasca politica penala a statului.Da guvernul Ro. legitim ales prin votul democratic la 11 dec. 2016. mai frustati cretinoizi in frunte cu tampitul de IOHAAANIS. nazistul nr.1 dupa Hitler.

  8. pt cel de deasupra mea..individ fara scoala care nu poate discerne ce i-a facut acest guvern democrat ales ..i-a aruncat o bucata de friptura in fata (pe care oricum i-o promisese) acest individ nemancat se pune in genunchi dupa bucata de friptura iar guvernul democrat pe la spate il foote in couur ..rati-ai draq de tembeli ai antenei 3 care v-a ind obi tocit…stati toata ziua si cascati ochii la latrina 3 marsh la munca!!

  9. Ceea ce au făcut guvernanții în această noapte pot face oricând, în orice moment, cu orice lege, nu doar în Justiție. Dacă acum pui lacăt pe independența Justiției, mâine poți interzice circulația persoanelor, poți suprima internetul, presa liberă; poți închide granițele, poți trimite oamenii în lagăre, la munca silnică ori îi poți, pur și simplu, extermina.
    Iar toate acestea în numele v o t u l u i d e m o c r a t i c care te-a adus la Putere, în numele „democrației“, al poporului… În numele „democrației populare“.
    Mecanismul de atac la statul de drept este predictibil și își dovedește, iată, ciclicitatea implacabilă.
    A fost noaptea minții guvernanților.
    Este prea mult și prea periculos pentru a-i lăsa să-și facă în continuare de cap!

    1. ba prostovane pune in ghilimele textul furat de la filosoful Mihai Sora ./vrei sa te dai intelectual ,dar adevaratul tau caracter reie din cealalta postare. plagiatorule.

  10. Asistam in aceste zile la sinuciderea politica a PSD , identica cu cea de dupa 1996 a PNTCD . Poporul nu va putea uita ce se intampla acum. Europa e cu ochii pe noi, au inceput criticile, deja mocneste o noua revolutie, mai ales ca vor sa desfiinteze DNA. Poporul are traditii in ceea ce privesc rascoalele populare . Tembelii care critica vointa strazii probabil sunt profitorii sistemului ori au de pierdut. Nu-i bagati in seama si hai cu totii in strada sa ne solicitam drepturile, este dreptul nostru constitutional sa protestam, lasati dobitocii sa latre ca asa sunt ei facuti. Diseara vom fi mult mai multi si vom demonstra tarii intregi ca si in Botosani se doreste corestitudine si onoare.

  11. Diseara vom continua protestul si impreuna vom reusi, toata tara e in strada si fierbe in fiecare seara, un exemplu de democratie si politrucii terbuie sa tina cont de vointa noastra, a majoritatii populare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *