Un consilier local cere controale la garajele din municipiul Botoșani: Multe s-au transformat în beciuri, magazii

garajConsilierul local Eugen Țurcanu a cerut, miercuri, Poliției Locale să verifice garajele din municipiul Botoșani. Acesta a motivat că multe dintre garaje nu mai sunt folosite pentru mașini și că s-au transformat în beciuri sau magazii.

like facebookÎncercați să fiți draconici cu cei care au concesionat garaje, pe care le-au tranformat în beciuri, depozite, spații sau magaziii. Numai mașina nu este ținută în garaj”, a spus consilierul Eugen Țurcanu.

Acesta a acuzat totodată diferențele de preț care există în contractele de concesiune pentru aceste spații. El spune că sunt botoșăneni care plătesc pentru aceeași zonă 60 lei mp pe an, în timp ce alții dau doar 21 lei mp.

Sunte decalaje mari, iar reglamentare să fie la prețul zilei funcție de zonă”, a mai spus Țurcanu în ședința de  Consiliu Local.

 

12 thoughts on “Un consilier local cere controale la garajele din municipiul Botoșani: Multe s-au transformat în beciuri, magazii

  1. Cine l-a mai pus si pe asta consilier ?? Ce te intereseaza pe tine ce tin eu in garaj? Atata timp cat platesc pot sa il tin gol,pot sa tine vaca,femeia ce vreau eu,Asta ce viseaza noapte spune zi,Mare e gradina Ta Doamne…..

  2. Da dar eu ma chinui sa caut un loc de parcare sa plătesc dar nu mai am posibilitatea ca s-au dat toate si au mai rămas cele de pe marginea străzii care si alea sunt ocupate de băieții buni cu garaje ce le folosesc pe post de beci. Ai garaj țineți masina in garaj. Sau cel mult in fata barajului. Sau te încurcă la scos înjurăturile?

  3. Nu ne intereseaza ce tii in garaj, dar nu parca pe domeniul public ………….din cauza vostra multi fac ture sa gaseasca loc de parcare .

  4. Eu as zice sa nu le mai prelungească concesiunea terenului si sa le demoleze,sa facă parcări , parcuri,spații verzi!!!?

  5. Cotetele astea de garaje ar trebui daramate de urgenta. Ocupa loc, proprietarii fac si bisnita cu ele, sunt folosite pe post de magazii, locuri de parcare in oras ciuciu. Ii dai prostului garaj sa tina masina, el crede ca i-ai dat inca o camera la apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *