FOTO Primul SUV produs de Maserati a ajuns pe piaţa din Botoşani. Cine îl conduce!

maserati tonino boldea- botosaniPrima maşină de tip SUV produsă de italienii de la Maserati a ajuns şi la Botoşani. Autoturismul a fost cumpărat de omul de afaceri Tonino Boldea şi a fost oferit cadou soţiei sale Anca Boldea, cea care patronează lanţul de farmacii Anca Farm.

Patronul fabricii de lactate Five Continents Group SRL a decis să facă o achiziţie „exclusivistă”, optând pentru modelul Levante cu o capacitate de 3.000 cmc.

like facebookSUV-ul Maserati a fost lansat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva, fiind considerat unul dintre cele mai bune produse ale companiei italiene.

Maşina are un preţ de pornire de la 70.000 de euro. Versiunea pe care a achiziţionat-o Tonino Boldea este Maserati Levante diesel de 275 de CP.

maserati tonino boldea

 

8 thoughts on “FOTO Primul SUV produs de Maserati a ajuns pe piaţa din Botoşani. Cine îl conduce!

  1. ” poate parcurge 100 de kilometri in 6.9 secunde” :)) nu cred , pentru ca nici avionul nu atinge viteza aceasta :)) poate a vrut sa scrie ca atinge 100 km/h in 6.9 sec , mai verificati si voi ce scrieti pentru ca sunt o multime de greseli.

  2. Multumim pentru articolul care ne va ajuta pe fiecare dintre botosaneni in viata de zi cu zi, in conditiile in care mai bine de 50% din populatie traieste cu un venit mediu lunar de 1000 ron (cei norocosi ca au un servici, bineinteles). Sunt curios totusi de un lucru, bestia asta mica, cam ce consum scoate la un drum de 100 km parcurs in 6.9 secunde ?

  3. Parca tot un Maserati i-a oferit si fiului sau ! Urmarea o stim, din pacate, cu totii . Apropo de soarta ! Nu pare prea deprimat ! Mai degraba mama baiatului este de compatimit !

  4. Pai, doar vreo 10-12 ani au trecut de cand feciorul lor (singurul de altfel) a murit in accident (tot cu un Maserati). Eu unul n-as vrea sa fiu in locul lor, pentru ca n-ar putea compensa toti banii din lume asa o pierdere. Degeaba ai milioane de euro daca, dupa n-ai cui lasa dupa ce mori. La asta ma refeream.

  5. Atâta timp cât acest autoturism nu-l vom vedea parcat pe trecerea de pietoni, in intersecții , pe scările spitalului, sau alte locuri in care nici nu te poți gândi că se poate opri nu putem decât să ne bucurăm sau să-l ignorăm , fiecare după posibilități. Oricum are mai mulți cai decât pot eu stăpâni așa ca dacă am loc si nu trebuie să mă răstorn, să omor pe cineva, să zbor, să opresc îi voi face loc să treacă dacă e nevoie și nu mă blițeaza prea intens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *