Viceprimarul Marian Murariu: Estimăm că anul acesta se vor rezerva toate locurile de parcare

parcarea concesionataReprezentanții Primăriei Botoşăni estimează că anul acesta vor fi concesionate toate locurile de parcare. Viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu, susține că până la această dată există mai multe solicitări, față de aceeași perioadă a anului trecut. Taxa pentru rezervarea locului de parcare pe anul 2017 se va putea achita până la 15 martie.

like facebook Estimăm că se vor ocupa toate locurile de parcare. Dacă în ceilalți ani nu se rezervau toate locurile de parcare pe care le are primăria în proprietate, anul acesta estimăm că toate vor fi rezervate. În total deținem aproximativ 8200 de locuri de parcare. În 2016 s-au rezervat aproximativ 7000 de locuri, iar anul acesta până și în cartierele mărginașe care nu prezentau interes, avem multe solicitări și acolo”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani.

Taxa pentru rezervarea unui loc de parcare se menține aceeași și în 2017: 117 lei pe an.

 

One thought on “Viceprimarul Marian Murariu: Estimăm că anul acesta se vor rezerva toate locurile de parcare

  1. Pentru eliminarea confuziilor, ar trebui un sistem de plăcute pentru locurile de parcare concesionate de culori diferite, pe an , eliberate de primarie,incluse in pretul de concesiune,astfel incit cei care nu au concesionat pentru anul curent dar au inscripții cu vopsea din anii anteriori sa fie eliminați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *