Trei tineri reținuți după mai multe spargeri de magazine. Un al patrulea, cercetat în libertate

barbat retinut de politie- catuse- arest- BotosaniTrei tineri au fost reținuți de polițiștii botoșăneni, fiind suspectați că sunt autorii a mai multor spargeri de magazine. Cei trei au vârste între 20 și 27 de ani și sunt principalii suspecţi de comiterea unor infracţiuni de furt comise în perioada noiembrie 2016- ianuarie 2017.

Aceștia, alături de un adolescent de 18 ani, ar fi pătruns în mai multe societăţi comerciale de pe raza municipiului Botoşani de unde au sustras mai multe bunuri.

Astfel, în urma efectuării mai multor percheziţii la domiciliile unor persoane fizice de pe raza municipiului Botoşani, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe şi mijloace materiale de probă, utile soluţionării cauzelor de furt.

like facebookVineri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de S.D., de 26 de ani, C.M., de 27 de ani, şi C.C., de 20 de ani, iar faţă de A.G. s-a dispus cercetarea sa în stare de libertate.

Pe numele celor trei tineri va fi formulată propunere de  arestare preventivă.

2 thoughts on “Trei tineri reținuți după mai multe spargeri de magazine. Un al patrulea, cercetat în libertate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *