VIDEO Revoltător! Bătaie între fete în faţa şcolii. Colegii nu intervin

bataie intre fete la Flamanzi- BotosaniImagini revoltătoare au fost surprinse în faţa unei şcoli din judeţul Botoşani, în momentul în care două adolescente s-au agresat sub privirile a zeci de colegi.

Fetele învaţă la şcoala din Flămânzi şi tocmai ieşiseră de la şcoală. Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acestea se îmbrâncesc, după care se trag de păr şi se trântesc una pe cealaltă pe jos, pe zăpada de pe marginea drumului.

Ulterior, cu ghiozdanele în spate acestea îşi împart pumni şi picioare.

like facebookNiciunul dintre colegi nu a intervenit pentru a le liniştri pe fete. Ulterior, după 50 de secunde de agresiuni, o fată a intervenit şi a reuşit să le potolească.

 

 

4 thoughts on “VIDEO Revoltător! Bătaie între fete în faţa şcolii. Colegii nu intervin

  1. Generație ratată, scăpată complet de sub control. Bătaia în sine dar și lipsa de reacție, satisfacția și comentariile grotești ale celor ce asistă sunt rezultatul lipsei de educație din familie și din învățământul romanesc. Vai săracă națiune!

  2. Suntem o nație bolnavă psihic, altă explicație nu există. În mare proporție acești copii sunt făcuți la băutură și atunci ce pretenție să avem de la ei? La români educația trebuie făcută cu parul altfel nu sunt șanse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *