Ţigări de contrabandă depistate în trafic la Dorohoi

tigari masiniPoliţiştii de frontieră au depistat în localitatea de frontieră Vârfu Câmpului un cetăţean ucrainean care transporta cu autoturismul proprietate personală 1960 ţigarete de contrabandă. În data de 24 ianuarie, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în localitatea de frontieră Vârfu Câmpului un autoturism marca Renault înmatriculat în Ucraina, condus de cetăţeanul ucrainean Illya B., în vârstă de 41 de ani.

Poliţiştii de frontieră au observat că în interiorul autoturismului se află ţigări, motiv pentru care persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi.

like-facebookÎn urma controlului, în interiorul autoturismului şi în bagajele persoanei au fost descoperite 1960 ţigări diverse mărci, de provenienţă Duty-Free, în valoare totală de 891 lei. Bărbatul a declarat că a achiziţionat ţigările de la o persoană necunoscută din localitatea Siret, judeţul Suceava, cu scopul de a le comercializa.

Poliţiştii efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”, cetăţeanul respectiv fiind implicat într-un eveniment similar în luna mai 2016.

 

 

One thought on “Ţigări de contrabandă depistate în trafic la Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *