FC Botoșani a transferat un fundaș central brazilian

endrick fc botosaniFC Botoșani s-a despărțit de mijlocașul sud-american Willie, pe care îl transferase, la începutul sezonului, de la Bragantino.

Willie Barbosa a ajuns în divizia secundă din Grecia, la Apollon Smyrnis.

În locul lui a fost luat un alt brazilian. Este vorba de Endrick dos Santos Parafita, un fundaş central care joacă şi ca mijlocaş şi care ultima oară a evoluat la Apollon Limassol.

În vârstă de 21 de ani, fotbalistul a semnat un contract valabil pe o perioadă de trei ani cu trupa pregătită de Leo Grozavu.

FC Botoșani l-a transferat pe brazilianul Endrick. A ajuns în cantonament

”Endrick a ajuns în cantonament. Este jucătorul nostru pe trei ani. Este un jucător care a evoluat în Cipru. Din ce am văzut, este un jucător care are calităţi. Am preferat să renunţăm la Willie şi să dăm o altă şansă la un alt brazilian care este mai tânăr“, a precizat Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.

Locul fundaşului central Florin Plămadă, împrumutat până în vară la CSM Poli Iași, va fi luat de Răzvan Tincu. În vârstă de 30 de ani, Tincu, care s-a despărțit de Concordia Chiajna, va îmbrăca pentru a treia oară în carieră tricoul FC Botoșani, după perioadele 2009-2013 şi 2013-2015.

Sursa: Libertatea

One thought on “FC Botoșani a transferat un fundaș central brazilian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *