Peste un milion de lei, contribuţia CJ la bugetul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord Est

Consiliul Judetean Botosani sediuConsiliul Judeţean Botoşani va aloca o sumă importantă de bani pentru bugetul instituţiilor regionale care gestionează fonduri europene.

Printr-un proiect de hotărâre care va fi discutat în şedinţa din această lună, Consiliul Judeţean are în vedere achitarea contribuției la Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamț în sumă de 1.174.000 lei, din bugetul propriu județean pe anul 2017, pentru Fondul pentru Dezvoltare Regională, Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Iași și Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Suceava.

 


2 thoughts on “Peste un milion de lei, contribuţia CJ la bugetul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord Est

  1. Foarte tare! Doar ca presedintele Consiliului judetean trebuie sa stie adevarul: reprezentantii ADR Nord-Est, la vremea cind si-au schimbat sediul, au afirmat ca nu vor mai colabora niciodata cu cei de la CJ( pentru ca nu le-a mai permis sa ,,locuiasca” intr-un spatiu din Palat), ci doar cu administratiile de la orase si comune.Si atunci, ne intrebam noi, cum vine asta? CJ-ul plateste o cotizatie substantiala pentru intregul judet, insa ,, colaborarea” exista doar pentru orase si sate.
    Poate intre timp lucrurile s-au mai schimbat, insa parca n-as crede, tinind cont de atitudinea lor din ultima perioada ( vezi proiectul cu Muzeul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*