Vezi cine este pensionarul ce a ajuns să aibă datorii la stat de aproape 2 milioane de euro!

camatari- bani multiUn pensionar din Botoşani a ajuns să fie cel mai mare datornic, persoană fizică la fisc, după ce a acumulat datorii de aproape două milioane de euro. Cum nu are nici o proprietate pe numele său s-a dispus poprire pe pensie, însă datoria uriaşă ar urma să fie recuperată în aproximativ 2.000 de ani.

Totuşi pensionarul nu s-a trezit cu datoriile „peste noapte” fiind vorba despre un om de afaceri, Ilie Ilincaru, ce a fost asociat la societatea Panex SRL, cu domeniul de activitate în domeniul panificaţiei. Fiscul a cerut atragerea răspunderii administratorului şi instanţa a admis cererea, astfel că cea mai mare parte a datoriilor firmei au trecut pe persoană fizică. Omul de afaceri a contestat măsura, însă judecătorii i-au respins contestaţia.
like facebookFirma, aflată în procedura insolvenţei, are mai multe bunuri scoase la vânzare, însă valoarea lor este mult sub nivelul datoriiilor. Spre exemplu un pavilion administrativ de 230 mp ce are un preţ de evaluare  de 30.525 euro, cabina de la poartă cu o suprafaţă de 64 mp cu preţ de 20.441 euro şi o hală de producţie cu o suprafaţă construită de peste 2000 mp cu un preţ de peste 236.000 euro. Problema acestor bunuri imobile ar fi că terenul pe care sunt construite nu aparţin firmei debitoare, ci unităţii administrativ teritoarile Botoşani. Tot în Botoşani, firma mai deţine o staţie de alimentare carburanţi, cu un preţ de 35.700 euro şi un depozit în suprafaţă de peste 126 mp, preţul de evaluare fiind de 15.585 euro.

 

 

3 thoughts on “Vezi cine este pensionarul ce a ajuns să aibă datorii la stat de aproape 2 milioane de euro!

  1. :)) Nea’ Ilie de asta joci la Magic81 in Grivita la Loto? Vrei s-achiti datoria la Fisc,este?:) Da’ sa stii ca jackpot-ul e maxim 500.000 de lei,deci nu prea ai sanse:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *