Program special pentru poliţişti şi jandarmi în mini-vacanţa de Ziua Unirii

masina jandarmi botosaniPeste 200 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră,  investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi intervenţie rapidă vor fi pregătiţi, în mini-vacanţa de Ziua Unirii, să acţioneze zilnic pentru prevenirea producerii oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor.

Astfel, în perioada 20- 24 ianuarie, pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi prevenirea accidentelor, pe lângă prezenţa activă în trafic, poliţiştii vor folosi peste 70 de autospeciale.

De asemenea, în perioada 20 – 24 ianuarie, jandarmii vor acţiona în sistem integrat, împreună cu lucrători din cadrul I.P.J. Botoșani, precum și prin patrule de jandarmi, pentru menținerea ordinii și liniștii publice în mediul urban și rural, în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a infracţiunilor.

like facebookTotodată, pe 24 ianuarie a. c., jandarmii botoșăneni vor asigura ordinea și siguranța la manifestările publice organizate cu prilejul împlinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, în cooperare cu efective de poliție, pompieri și polițiști locali.

Dimineața, începând cu ora 10.00, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor fi prezenți la depunerea de coroane de la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața I.P.J. Botoșani, iar un pluton de 19 jandarmi va face parte din detașamentul de onoare care va defila cu această ocazie pe Bulevardul Mihai Eminescu.

În aceeași zi, începând cu ora 14.00, efectivele de jandarmi vor acționa pentru desfășurarea în condiții civilizate a spectacolului oferit de Rapsozii Botoșanilor pe esplanada Palatului Administrativ, iar în orașul Darabani la manifestările cultural-artistice de la Casa de Cultură din localitate și la defilarea cu torțe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *