FOTO Familie bătută crunt în propria casă de doi tâlhari

talharie vlasinesti masina politie in fata unei caseDoi bătrâni şi fiul lor au fost bătuţi în propria locuinţă de persoane necunoscute ce au fugit cu agoniseala lor de o viaţă.

Tâlhăria a avut loc în localitatea Vlăsineşti, în noaptea de luni spre marţi, când peste cei doi bătrâni, Dumitru de 87 ani şi Elena 90 de ani, şi fiul lor, Constantin de 50 de ani, au intrat două persoane şi au început să îi bată. În sat se ştie că bătrânii vânduseră de curând nişte animale şi au strâns banii precum si pensiile lor.

După ce au fost bătuţi de cei doi, tâlharii au început să scotocească toată casă şi au plecat cu o sumă de bani găsită într-un bidon. Abia miercuri s-a descoperit fapta, când bătrâna a început să strige după ajutor.

talharie vlasinesti masina politie in fata unei case1Au fost transporaţi la spital bătrânul fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut închis, hemopneumotorax stâng cu grad de insuficienţă respiratorie, precum şi fracturi la coaste.

A fost stabilizat şi trimis la Iaşi. Soţia sa a fost diagnosticată cu traumatism cranio facial acut închis, traumatism toracic, traumatism la nas fiind de asemenea trimisă la Iaşi. Fiul lor se află în continuare la Spitalul Judeţean Mavromati fiind suspus mai multor investigaţii.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să contureze un cerc de suspecţi.
like facebook„În data de 18 ianuarie au fost sesizaţi că în data de 16 spre 17 ianuarie, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa unor vârstinci şi prin întrebuinţarea unor acte de violenţă i-au deposedat de o sumă de bani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat Nicoleta Federciuc, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

One thought on “FOTO Familie bătută crunt în propria casă de doi tâlhari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *