Accident de muncă la o societate din Botoșani. Un bărbat a încercat să oprească cu brațele o mașină în mișcare și a ajuns la spital

barbat-targa-ambulanta-upuAccident de muncă mai puțin obișnuit la o societate comercială din Botoșani. Un bărbat de 48 de ani, angajat la societatea Diasos Top Distrib SRL Botoşani în meseria de şofer,  nu a asigurat cu frâna de mână autovehiculul pe care l-a oprit in pantă, la punctul de lucru al societăţii din Botoşani, str. I.C. Brătianu, a coborât şi văzând că maşina s-a pus in mişcare, a încercat să o oprească cu braţele. A fost împins şi accidentat la piciorul drept, fiind prins între masina pusă in miscare şi un alt autovehicul parcat.

like facebookVettore Giancarlo Lucian a fost transportat la Serviciul de Urgenţe al Spitalul Judeţean Mavromati pentru îngrijiri de specialitate.

Circumstanţele şi cauzele evenimentului urmează a fi stabilite de către comisia de cercetare constituită la nivelul angajatorului, urmând  ca Inspectoratul Teritorial de Muncă să avizeze concluziile acesteia, se arată într-un comunicat al ITM.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *