Locuința unei bătrâne în flăcări. Bunurile dintr-o cameră și hol, arse

incendiu-casa-iarna-pompieri-2Miercuri, locuinţa unei bătrâne din satul Lucoviţa, oraşul Darabani, a fost distrusă parţial într-un incendiu generat, cel mai probabil, de un coş de fum deteriorat. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre producerea evenimentului puţin înainte de ora 15.00.

like facebookLa faţa locului s-au deplasat un echipaj al Punctului de lucru Darabani şi pompierii voluntari din oraş. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră şi hol, precum şi acoperişul casei. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Pagubele au fost estimate la cca. 20.000 de lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 5000 de lei.

Pentru înlăturarea pericolului de incendiu din locuinţele botoşănenilor, specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *