FOTO! Deținuții, folosiți la deszăpezirea parcărilor din Botoșani

detinuti deszapezire 1Reprezentanții municipalității au apelat la deținuții din Penitenciarul Botoșani pentru îndepărtarea zăpezii din parcări. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că doar zăpada care provine din aceste parcări va fi transportată în afara orașului.

Am apelat la deținuții din Penitenciarul Botoșani pentru a transporta zăpada din parcările centrale. Urban Serv acționează în continuare pentru eliberarea zăpezii de pe trama stradală, dar o decizie în ceea ce privește transportarea zăpezii de pe străzile din municipiu nu s-a luat încă. Această zapadă s-a mai topit, iar dacă vor mai fi precipitații reanalizăm situația. Principalul motiv este dat de costurile acestei acțiuni, precum și disponibilul de personal”, a menționat Andrei.

like facebookViceprimarul mai spune că utilajele Urban serv vor acționa și pe străzile din cartiere, însă în interiorul cartierelor trebuie să acționeze asociațiile de proprietari.

detinuti la deszapezire”În ceea privește parcările din condominii sau căile de accces secundare, așteptăm sprijinul asociațiilor de proprietari. Dacă discutăm de parcări concesionate, aici obligația este foarte clară, a concesionarilor acestor locuri de parcare, care au obligația de a deszăpezi iarna aceste parcări”, a adăugat Cosmin Andrei.

 

One thought on “FOTO! Deținuții, folosiți la deszăpezirea parcărilor din Botoșani

  1. si atunci de ce mai platesc taxa de 120 de ron pe an la primarie?PUR SI SIMPLU NU AI UNDE SA DAI ZAPADA! O PUN PE TROTUAR1 CA PE STRADA IMI ADUCE INAPOI CAND TRECE LAMA! ALO INCOMPETENTULE ANDREI1 DEMISIA 1 O HORDA DE PUTUROSI1 LA CONSILIU SI IN PRIMARIE 1 AFARA CU VOI1 NU VA MAI ALEGE NICI NAIBA1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *