Şemineele clasice şi semineele moderne. Echipa Pefoc.ro îţi face alegerea mai uşoară

Şemineele clasice şi semineele moderne. Echipa Pefoc.ro îţi face alegerea mai uşoarăTe-ai hotărât să faci o schimbare în casa ta, vrei ca atmosfera să fie alta, să te simţi că în vacanţă, iar pentru asta te-ai hotărât să îţi achiziţionezi un şemineu. Ai început să cauţi şi astfel au venit şi întrebările. De ce există mai multe tipuri de şeminee şi care sunt diferenţele dintre ele? Echipa PeFoc.ro îţi raspude: pentru că nevoile sunt variate şi tipurile de şemineu variază. Şemineele se clasifică după criterii de funcţionalitate, randament şi bugetul disponibil.

Atunci când spunem şeminee clasice ne referim la şemineele pe lemne şi pe gaz, iar când spunem şeminee moderne, ne referim la şeminee electrice şi bioșeminee.
Şemineul pe lemne este de dimensiune medie şi mare, acesta putând ajunge până la peste 2 metri lăţime.

Poate încălzi doar camera în care este amplasat, sau cu ajutorul grilelor de aerisire, căldura poate ajunge şi în alte încăperi. Acesta funcţionează pe lemne sau cărbune, iar designul este ales de client în funcţie de preferinţă sau stilul camerei.

Şemineul pe gaz face parte din categoria șemineelor clasice. Acesta funcţioneză precum o centrală, dar are arhitectura şi designul unui şemineu. Ele încălzesc doar camera în care sunt amplasate.
Bioşemineul face parte din categoria șemineelor moderne. Acesta poate fi amplasat în orice loc: grădină, hol, bibliotecă sau camera de zi. Funcţionează pe bază de bioetanol, nu emană fum sau miros şi nu necesită coş de fum. Generează căldură, dar nu ca şi sursă primară de încălzire. Se optează de regulă pentru el datorită jocului flăcărilor şi faptului că este mobil, putând fi amplasat în orice loc sau încastrat în perete.

Şemineul electric este şemineul ales pentru design şi ambianţa creată. De asemenea, aduce şi un plus de căldură. Tehnologia 3D LED are rolul de a menţine un consum relativ scăzut de energie electrică, oferindu-vă o ambianță plăcută în timp ce economisiţi banii. Combinaţia a 125 de culori vă oferă culoarea şi efectul flăcărilor în casa şi încăperea dumneavoastră.
Acum lucrurile sunt mai clare, nu? Dacă doreşti un semineu PeFoc, acum nu mai e o provocare. Experţii sunt mereu gata să ofere consultanţă gratuită şi să te îndrume în privinţa celei mai bune alegeri pentru tine şi întreaga ta familie. Magazinul online PeFoc.ro îţi pune la dispoziţie sobe, focare semineu, coşuri de fum, usi de şemineu, şeminee centrală şi alte accesorii pentru întreţinerea în cât mai bune condiţii a şemineului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *