FOTO Botoşaniul, blocat de zăpezi. Traficul rutier, afectat puternic. Parcările, inaccesibile

strazi pline de zapada -BotosaniMunicipiul Botoşani este aproape blocat de cantităţile mari de zăpadă de la marginea trotuarelor. Atât în zonele centrale, cât şi în cele periferice, mormanele de zăpadă ocupă o mare parte din carosabil, afectând traficul rutier şi generând o imagine neplăcută.

În plus, accesul şoferilor la parcările publice este aproape imposibil.

Municipalitatea recunoaşte existenţa problemei, însă ridică din umeri. Nu are în vedere să ridice zăpada, motivând că astfel ar creşpte cheltuielile.

like facebookDeocamdată nu le ridicăm, pentru că nu sunt cantităţi foarte mare. Nu am lua decizia ridicării zăpezii şi din cauza costurilor ridicate. dacă vor mai fi zăpezi, vom reanaliza situaţia”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Nici cei de la Urban Serv nu par să se implice în gestionarea zăpezii, limitându-se de a înlătura zăpada de pe trecerea de pietoni. Zăpada ridicată de aici este aruncată în imediata apropiere.

3 thoughts on “FOTO Botoşaniul, blocat de zăpezi. Traficul rutier, afectat puternic. Parcările, inaccesibile

  1. Ca de obicei la Botoșani, bătaie de joc. Salariile lor pentru nemunca reprezintă cheltuieli mari. O sa aflam în primăvara cât a costat „deszăpezirea” asta de câteva zile. Aici la Botoșani aleșii noștri fac ce vor ei, de regulă pentru ei, nu pentru noi.

  2. Deocamdata ne luati penalizari daca nu achitam taxele si impozitele locale la timp. Voi marii alesi ai urbei de ce nu va faceti treaba? Sunteti in concediu ? Ca de obicei va bateti joc de oameni. Multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *