Agenda culturală! Progarmul Teatrului Vasilache și al Filarmonicii, dar și al Zilelor Eminescu

agenda culturala botosaniFilarmonica Botoșani va susține, vineri, 13 ianuarie 2017, de la ora 18.30, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, un concert simfonic avându-l ca dirijor pe Cosmin Morariu și ca solist pe Filip Papa la violoncel. În program: W. A. Mozart- Uvertura operei Don Giovanni, J. Haydn- Concertul pentru violoncel şi orchestră nr. 2, în re major și L. van Beethoven- Simfonia a VIII-a, în fa major, op. 93.

like facebookTeatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoșani vă invită, duminică, 15 ianuarie 2017 să vizionaţi, de la orele 11.00 şi 12.30, spectacolul „Punguța cu doi bani” de Ion Creangă, în dramatizarea şi adaptarea scenică a lui Valentin Dobrescu. Regia artistică este realizată de: Valentin Dobrescu; scenografia îi aparţine lui: Mihai Pastramagiu; muzica este compusă de: Alin Macovei Moraru.

Duminică la Botoșani vor avea loc manifestările dedicate împlinirii a 167 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, care se vor încheia cu acordarea Premiului Național de Poezie Mihai Eminescu. Iată aici programul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *