FOTO Tragedie! Bebeluş mort, după ce a fost tratat cu leacuri băbeşti

mama bebelus mort1Un bebeluş a murit, joi, după ce a mama sa a încercat să îl trateze de o răceală, cu leacuri băbeşti. Este vorba despre un copil de patru luni din localitatea Dracşani, comuna Suliţa, părinţii solicitând ajutorul cadrelor medicale când a fost prea târziu. O ambulanţă a ajuns la faţa locului când micuţul era în stop cardio respirator şi nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. El prezenta şi arsuri pe piept, de la sarea fierbinte ce a fost pusă de mama sa pentru a vindeca răceala.

 „Am găsit un copil de patru luni, în stop cardio-respirator, la care s-au initiat manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, dupa care a fost declarat decedat copilul. Acesta prezenta o arsura veche de 2-3 zile in regiunea anterioara a toracelui, o arsura de gradul doi trei. Mama a spus doar ca bebelusul se afla sub tratament cu panadol”, a declarat medicul Eduard Gurau.

Bebeluşul tocmai fusese botezat şi mama lui, Andreea Hoştină, a spus că a văzut pe internet un leac cu sare încălzită pe piept.

mama bebelus mort„Nu m-am dus la medic pentru că am crezut că-i trece. I-am pus apa oxigenata și albastru de metil și am crezut că se face bine. Și soră mea a avut probleme și i-a trecut tot cu din astea. Nu știu dacă era răcit. Hârcâia puțin din piept, dar nu strănuta. În urmă cu patru zile în urmă i-am pus sare pe piept. Nu era fierbinta, probabil el era mai sensibil. O singură data i-am pus sare fierbinte. Am citit pe internet. La botez mi-a zis preotul să mă duc la spital că e puțin răcit băiatul, dar nu m-am gândit că e așa grav. Când am venit țara avea deja rană la piept și nu m-am dus la medic că am venit la mamă, că ea mai cunoaște. Din câte am înțeles nu a murit de la răceală, ci de la asta la piept, i-a afectat inimioară”, a spus tânăra Mihaela Andreea Hoștină.

like facebookPoliţia a declanşat o anchetă în acest caz, iar mama a fost dusă la audieri, în timp ce trupul neînsufleţit al bebeluşului a fost ridicat de angajaţii de la Medicină Legală şi urmează să i se facă necropsia.

mama bebelus mort2

 

 

2 thoughts on “FOTO Tragedie! Bebeluş mort, după ce a fost tratat cu leacuri băbeşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *