Posturile unor angajați de la Eltrans, amenințate

eltrans botosani iarnaImplementarea proiectului de reabilitare a transportului în comun ar putea lăsa fără obiectul muncii pe mulți angajați ai societății Eltrans. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a solicitat conducerii Eltrans să găsească soluții tranzitorii de criză pentru salariați, în condițiile în care proiectul se va implementa din 2018, iar tramvaiele nu vor mai funcționa. El a spus că o alternativă ar fi șomajul tehnic pentru unii angajați sau prestarea de noi activități de către societate.

like facebookDirectorul adjunct al Eltrans, Victor Ivănescu, a spus că societatea are în vedere preluarea serviciului de ridicare mașini și administrare parcări.

Evident că pe perioada cât se vor executa lucrările de modernizare va trebui să căutăm o soluție pentru angajații care nu vor mai avea obiectul muncii. Vom avea discuții cu reprezentanții primăriei, iar după ce se va adjudeca lucrare vom lua o decizie. O parte dintre angajați va putea lucra la serviciul de ridicare mașini, însă putem face o echipă, dacă picăm la înțelegere cu constructorul, să preluăm o parte din lucrări, iar pentru restul vom găsi o formă de șomaj tehnic”, a spus Ivănescu.

Societatea Eltrans are 134 de angajați.

3 thoughts on “Posturile unor angajați de la Eltrans, amenințate

  1. 134 DE ANGAJATI LA ELTRANS?? DEZASTRUOS CE FAC 134 DE INDIVIZI? BIROURILE SUNT PLINE DE ÎNVÂRTITORI DE HÂRTII ? NU E POSIBIL CA LA 10 VATMANI SĂ AI 120 DE ANGAJATI CARE CE FAC??

    1. Nu Saveta ci Tanta sau Dorel trebuia sa te numesti. Sunt vreo 35 de vatmani+soferi, tot atatia taxatori, vreo 30 lac.mec+electricieni, vreo 20 la calea rulare+substatie, iar restul personal TESA + controlori trafic. Toti acestia impartiti in 2 sau 3 schimburi. Banuiesc ca esti un pomanagiu care a primit abonament gratuit si care pe deasupra se crede Einstein. Pacat ca astfel de persoane au drept de vot. Rezultatele se vad!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *