Președintele CJ vrea contract de deszăpezire pe patru ani. Ce îl nemulțumește la actualul contract

autofreza deszapezire BotosaniContractul multianual de întreținere și deszăpezire a drumurilor județene expiră anul acesta, iar reprezentanții Consiliului Județean vor să introducă unele modificări în caietul de sarcini.  Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, nu este de acord cu acea clauză din contract care prevede că se plătește inclusiv pentru staționarea autofrezelor.

like facebookNu-mi place contractul în sensul că se dă comandă de autofreze și ele chiar dacă au sau nu au de lucru până la primăvară, în martie, noi trebuie să le plătim staționarea. Mi se pare aberant. Am rugat conducerea Direcției de Drumuri ca în viitorul contract să plătim autofrezele doar la comandă, nu în alte situații. Și pentru restul utilajelor trebuie să găsim o formulă. Vara aceasta expiră contracxtul și facem altul multianual, dar pe patru ani”, a precizat Macaleți.

La această dată întreținerea și deszăpezirea drumurilor județene este realizată de asocierea societăţilor Transporturi Auto, Tehnic Assist, Cornell’s Floor şi Ana Arhitectură şi Construcţii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *